Životně důležité pro ženy nad 50 let! Nejlepší bezpečné cvičení pro zralé krásky

Zvedněte paže do stran a vracejte je do výchozí polohy, udržujte je při tom v neustálém napětí, v žádném případě je nepokládejte na podlahu. Během tohoto cvičení můžete pocítit slabý pocit pálení nebo dokonce necitlivost prstů. Nebojte se! To je normální, po ukončení cvičení nepříjemné pocity zmizí.

Dbejte na správné dýchání a cvičte plynule.

Nechte ruce nahoře na šířku podložky. Mírně pohybujte současně oběma rukama nahoru a dolů. Bude to připomínat pulzaci. Cvičení provádějte také po dobu 1 minuty.

Nepokládejte ruce! Roztáhněte je do stran, dlaně jsou směrem dolů, a pokračujte v pulzujících pohybech. Cvičení provádějte po dobu 1 minuty. Potom můžete dlaně otočit a provést další verzi tohoto cviku, opět po dobu 1 minuty.

Nyní položte ruce za hlavu a zhluboka se nadechněte. Plynule je spouštějte dolů, aniž byste se dotýkali povrchu podlahy. Cvičení provádějte po dobu 1 minuty.

A jdeme na posilování pánevního dna. Nazvedněte jednu nohu a pohybujte s ní od sebe − k sobě. Zaměřte se na to, aby se nepohybovala pánev! Cvičení provádějte po dobu 2 minut s každou nohou zvlášť.

článek pokračuje na další stránce…