Jak chia semínka pomáhají zhubnout

чиа для похудения

Jejich tajemství tkví v tom, že semena při kontaktu s tekutinou nabobtnají a zvyšují svůj objem v žaludku až 12krát. Produkt tak zaručuje rychlou saturaci a umožňuje vám zapomenout na hlad po dlouhou dobu. Jejich pravidelný příjem pomáhá zbavit se nadbytečného tuku.

что есть чтобы похудеть

Nabobtnalé semena se změní na gel, který se usazuje na sliznici a narušuje vstřebávání uhlohydrátů. I při menším množství semen je účinek vždy zřejmý.

Z dlouhodobého hlediska se z těla vylučuje přebytečná tekutina, sůl, odpadní produkty, špatný cholesterol a karcinogeny. Krevní oběh se zrychluje, v důsledku čehož jsou aktivovány absolutně všechny tělesné zdroje a je snazší zhubnout.

Chia semínka jsou také známé svým protizánětlivým účinkem. To pomáhá bojovat dokonce is celulitidou v bocích. Takové hubnutí je absolutně bezpečné díky vyživování těla vitamíny a minerály, které jsou součástí semen. Jsou také skvělým zdrojem energie.

Jejich výhodou je, že malé množství semen se může přidat téměř do jakéhokoliv připravovaného jídla. Tím pádem porce, které budete jíst na snídani, oběd i večeři, výrazně sníží svůj objem. Pozor! Neužívejte je však večer před spaním, nebudete se umět dostatečně uvolnit a spánek se promění na probdělou noc. Také nekonzumujte semena chia pokud máte následující obtíže:

  • rakovinu prostaty (kvůli obsahu kyseliny alfalinolénovej, která může působit negativně)
  • berete léky na krevní tlak
  • užíváte léky na cukrovku
  • máte problémy s polykáním

Na co si dát pozor při koupi chia

Vždy si zkontrolujte na obalu datum výroby. Je možné je skladovat 1 rok, pak ztrácejí na kvalitě. Pokud jde o krajinu výroby, nedoporučuje se výběr čínských výrobků z důvodu nízké úrovně ekologie. Dobré semena mají všechny potřebné osvědčení o kvalitě a ekologické kontrole.

как ускорить метаболизм

Dávejte si pozor i na ceny. Kvůli tomu, že jsou momentálně velmi populární, se někteří obchodníci snaží vyhnat jejich cenu nepřiměřeně vysoko. Je dobré si před koupí nejprve zjistit více informací o produktu a případně si přečíst recenze.

-9 kg za měsíc

Je to neuvěřitelné, ale s tímto nápojem můžete za měsíc zhubnout až 9 kg. Samozřejmě vše závisí i na individuálních vlastností těla a od vaší celkové výživy. Avšak tento nápoj je vynikajícím pomocníkem při redukci nadváhy.

Pokračování na další straně