Když si uvaříte čaj z 5 sušených švestek, 1 sušeného fíku a 1 sušené meruňky, získáte vynikající přírodní lék, který bude na bolesti zad více než účinný. Uvedený počet ovocných stromů je nutné ponořit do vody, dokud se nevyvaří, poté přikrýt a nechat dvě hodiny odstát. Poté přeceďte a vychutnejte si tento zdravý nápoj.

Cibule a brambory jsou zelenina, která se denně používá ve stravě a jistě se najde mnoho těch, kteří nevěděli, že mají i mnoho léčivých účinků. Když se spojí síly těchto dvou potravin, získáte velmi účinné obklady, které bolestivým místům na páteři rychle zbaví nepříjemných úzkostí.

Brambory jsou přírodním lékem na bolesti, většinou v dolní části zad, a jsou vynikající při snižování otoků. Brambor podporuje uvolnění svalů, a tím urychluje jejich práci a místo, na které působí, zadrží teplo, což bude v tu chvíli pro člověka trpícího bolestmi velmi příjemné.

Zatímco brambory plní své povinnosti, cibule po tu dobu výrazně stimuluje oběh, což bude mít velký vliv na samotnou pohyblivost. Svou sílu má díky velkému množství síry, kterou má ve svém složení. Abyste z nich mohli vyrobit lék, musíte je rozemlít a přidat do nich trochu soli. Když je směs dobře promíchána, nanese se v tenké vrstvě na bolestivé místo, poté se překryje sterilní gázou a nechá se přes noc odpočívat.

Na tyto druhy neduhů pomůže česnek, který je lidově známý jako lék na mnoho nemocí. Česnek se doporučuje zejména při výhřezu ploténky. Tento silný přírodní přípravek se používá jako obklad. Na oleji je potřeba osmažit deset stroužků česneku. Tuto smaženou směs je vhodné přikládat jako obklad na bolestivá místa na zádech. Tento typ terapie je potřeba opakovat alespoň měsíc, každý den, aby zábal vydržel na zádech alespoň tři hodiny.

Česnek je velmi účinný i v kombinaci s mlékem. Směs těchto dvou potravin se pije denně a doporučuje se zejména lidem trpícím ischiasem. Je nutné rozdrtit 4 stroužky česneku a přidat 200 ml mléka. Vše necháme na ohni povařit a poté můžeme dosladit medem nebo jiným sladidlem.

Vynikající při snižování bolestí zad, tento lék je nejlepší vypít až 2 litry za jeden den. Terapie není časově omezena, protože nedochází k žádným negativním účinkům a tento nápoj lze užívat tak dlouho, jak to tělu vyhovuje.

Při bolestech zad nelze vynechat kořen ďábelského drápu. Tato rostlina je více než účinná při zmírňování bolesti a k ​​tomuto účelu se používá již od starověku. Jak je účinný, ukazuje i to, že některé testy prokázaly, že jeho účinnost se rovná brufenu.

Ďáblův dráp pomáhá při obnově chrupavek a také zmírňuje bolesti kloubů. Nejvíce se doporučuje konzumovat čaj z kořenů této mocné rostliny.

Nápoj je velmi jednoduchý na přípravu. Stačí jedna čajová lžička sušeného kořene čertovského drápu a 4 dcl vody. Po uvaření nechte čaj na mírném ohni vařit dalších dvacet minut. Po vychladnutí a přecezení je čaj z kořene ďábelského drápu připraven k použití. Aby měl čaj co nejlepší výsledky, je nejlepší vypít dva až tři šálky během dne.

Při bolestech zad skvěle pomůže zelí, ze kterého se dají dělat výborné obklady. Je známé lidové rčení, že „zelí vynáší bolest“ a o tom nebudeme pochybovat. Je nutné připravit listy zelí, které byly předem důkladně omyty. Odstraňte tvrdé části a listy pěkně ztenčte válečkem. Na bolavé místo se nejprve nanese olivový olej a následně zábal z kapustových listů. Mohou být fixovány gázou nebo obyčejným lněným hadříkem.

Pokračování na další straně