mrkev

Mrkev je bohatá na antioxidanty a vitamíny, které usnadňují detoxikaci v těle. Díky obsahu draslíku pomáhá mrkev i při udržování hladiny cholesterolu a cukru v krvi

okurky

Okurky mají vysoký obsah vody a obsahují živiny, které pomáhají vypláchnout kyselinu močovou z ledvin. Obsahují také kyselinu kávovou, která pomáhá zbavit se zadržené vody. Okurky mají také málo kalorií a pomohou vám zhubnout.

brusinky

Brusinky jsou bohaté na antioxidanty a vitamín C – tyto látky pomáhají dostat nadbytečnou vodu z těla. Také chrání buňky těla před poškozením způsobeným toxiny a volnými radikály, které produkuje vaše tělo během procesu metabolismu.

skořice

Skořice obsahuje chrom, který pomáhá při kontrole chuti k jídlu. Skořice také pomáhá zvýšit imunitu a je skvělým pomocníkem na detoxikaci.

chřest

Vysoký obsah draslíku v chřestu pomáhá předcházet zbytečné retenci vody v těle.

zelený čaj

Zelený čaj je přírodní diuretikum. Výzkum ukázal, že pravidelné pití zeleného čaje může snížit tělesný tuk až o 19%.

pampeliška

Pampeliška se tradičně používá jako přírodní diuretikum. V Evropě se extrakt z pampelišky používá k léčbě mnoha zdravotních stavů a ​​je schválen Německou komisí E na snížení zadržování vody.

meloun

Melouny sestávají z 92% vody a jsou přímo přeplněné různými minerály a vitamíny, které mají diuretické vlastnosti.

Nápoj, který dostane z těla zadržovanou vodu (7-denní kúra)!

Nadbytek sodíku v těle má mnoho negativních průvodních jevů – kromě zátěže na srdce a cévy jsou viditelnými projevy nárůst hmotnosti, otoky a často i nepěkná celulitida. 

Kvůli narušení  rovnováhy vody  a nadbytečné vody v těle je tuková vrstva nerovnoměrně rozložená, což působí navenek tak, jako byste byli mnohem víc při těle.

Tento typ „obezity“ není neobvyklý a je velmi častý u lidí, který rádi a hodně solí. Na řešení tohoto problému jsou výborné přírodní –  diuretika (odbourávají nadměrný sodík a tedy vodu z vašeho organismu)  . Odstraňují nadbytečnou tekutinu z těla,  zmírňují otok  a regulují výměnu vody. V těle může být až 4 litry nadbytečné tekutiny. Měli byste vědět, že tekutina se dá výrazně zredukovat již během 1 týdne. Nezapomeňte během tohoto období přijímat dostatečné množství tekutin – ideálně obyčejné vody!

Na menší odbourávání vody z organismu jsou vhodné například – citrón, zázvor, zelený čaj nebo meloun – nestačí však na to, aby pomohli rychle. Na  tento účel je vhodný  bobkový list  . Zelený  čaj s vavřínovým listem  je spásou pro každého, kdo potřebuje řešit problém se zadržováním vody v organismu za krátký čas a ulevit tak nejen svému zdraví, ale získat i hezčí postavu.

Pokračování na další straně…