Recept na chutnou snídani, které pomohou při hubnutí:

Na makovém nebo jiném mlýnku rozemele lněná semena. Zhruba 30 gramů . Pomleté nemusí být nijak dokonale – stačí, aby byly trochu podrcené. Smícháme s přírodním jogurtem a máme ideální start do dne.

kefír s lněnými semeny
Kefírový nápoj s práškem z lněných semen – prostředek na snížení tělesné hmotnosti s prokázanou účinností . Snadno se popere s hladem, čistí střeva. podporuje rychlé spalování tuku.

1 lžička mletých semínek se smíchá s sklenicí kefíru. Pokud chcete osladit, přidejte 0,5 lžičky. medu. Dejte si tuto směs 1-1,5 hodiny před jídlem na týden a namísto svačiny, nebo pozdní večeře. Během následujícího týdne zdvojnásobte koncentraci prášku v kefíru.

žena ztratila váhu
U všech pozitivních vlastnostech mají lněná semena i kontraindikace : syndrom dráždivého střeva, ledvinové kameny a žlučové kameny, děložní děložní, polycystické vaječníky – tyto diagnózy by jejich konzumaci měli vyhýbat, případně alespoň konzultovat jejich užívání s lékařem. Pamatujte také na to, že opravdu stačí malá dávka tohoto zázraku a pokud je užíváte například 2 týdny každý den, dejte si vždy přestávku dříve, než je budete užívat opět.

Zdroj:dobrenoviny.sk