Pevně jsem je uzavřela, zabalila do černé látky a položila na kamennou podlahu do sklepa. Zapomněla jsem ale, jak dlouho to tam mám nechat a kolik toho mám užívat.

Po 10 dnech jsem vzala jednu sklenici, protřepala ji, rozlila do menších lahví a začala užívat 1 polévkovou lžíci třikrát denně vždy hodinu před jídlem. Láhev jsem měla v chladničce zabalenou do černé látky. Užívala jsem lék dlouhou dobu a v říjnu jsem šla na kontrolu.

Tehdy jsem se dozvěděla, co lékaři předpovídali. Uviděla jsem tak zprávu z onkologické kliniky podepsanou jejím ředitelem. Byla tam uvedena diagnóza „karcinom dělohy ve stádiu rozpadu gangrenózní tkáně“ a na základě toho jsem byla propuštěn jako nevyléčitelná, a když mě pak na podzim vyšetřili, byla jsem úplně zdravá a přibrala jsem 22 kg.

Dále tam byla uvedena metoda mé léčby s některými upřesněními: před uříznutím nezalévejte rostlinu aloe 5 dní vodou.

Víno používejte červené s obsahem alkoholu 16−18 % nebo portské víno (0,5 litru). Směs nechte vyluhovat 5 dní. Užívejte 1 lžičku prvních pět dní, pak 1 lžíci po dobu nejméně 2−3 týdnů, ale maximálně 1,5−2 měsíce.

Je důležité, aby od prvních dnů měli pacienti chuť k jídlu. Stejná směs ve stejné dávce se doporučuje pro léčbu plicní tuberkulózy, žaludečních vředů, duševních poruch a chronických poruch krve, ženských onemocnění, paralýzy, bolestí zubů a hlavy.

Metoda je univerzální v boji proti chronickým a akutním lézím žaludku, jater, střev, srdce. A možná nejen jako léčba, ale i jako prevence.

Jako prevence postačí

aloe – 350 g,

med – 600 g,

víno – 350 g.

Každých pět let po vyléčení si dělám takový výluh jako prevenci. Už je mi 78 let, ale nechci ještě umřít. Sbírám různé léčivé byliny, piju z nich čaj a ráno cvičím 40 minut.“