Ovoce a proteinové tyčinky

Talířek libovolného ovoce je výbornou náloží energie na počátku dne. Přidejte si jednu nebo dvě proteinové tyčinky s čajem a věřte, že budete mít úspěšný den.

Cereální talířek

Trocha obilovin plus naklíčená zrna a jogurt jsou ideální kombinací vlákniny a polysacharidů. Mají příznivý vliv na stěny žaludku a střevního traktu a také peristaltiku.

Banánové smoothie

Pitelná, chutná a užitečná snídaně. Smíchejte v libovolném množství kefír nebo jogurt, banán, sušené ovoce, lněná a sezamová semínka a kakao. Všechno ušlehejte v mixéru.

Dále čtěte:

Chcete snadněji zhubnout? Vyzkoušejte těchto 9 receptů na snídaně, které vám pomohou zhubnout

Snídaně, která dokáže malé zázraky. Jezte tuto snídani a buďte zdravý jako řípa!

Zelené smoothie

Je to zdravý detoxikační koktejl plný vitamínů a minerálů. Vezměte stonek jakékoliv bylinky, listy máty, jahody a zeleninu, banán, trochu medu, mandlové mléko a ušlehejte všechno v mixéru.

Doktor Mjasnikov považuje tyto varianty správných snídaní za nejužitečnější. Doporučuje zahájit den sklenicí vody s citrónovou šťávou a po 15 minutách pokračovat v jídle.

Chcete-li zlepšit účinek, odborník na výživu doporučuje, aby následující jídlo po snídani byly sacharidy. Oběd by měl být opět vyvážený a k večeři byste si měli dát lehké bílkoviny.