tuňákový salát

диетический ужин

ingredience

  • 2 okurky
  • 4 rajčata
  • 250 g fazolí z konzervy
  • 200 g tuňáka z konzervy
  • 1 cibule
  • 2 pl citrónové šťávy
  • 1 pl olivového oleje
  • Sůl, pepř, bylinky

postup

  1. Zeleninu omyjte – okurky a rajčata nakrájejte na malé kousky
  2. Vylijte šťávu z konzervy a fazole přemístěte do hluboké salátové mísy. Na ni následně položte nakrájené okurky a rajčata. Tuňáka rozmačkejte na menší kousky pomocí vidličky a vložte ho do mísy.
  3. Nakonec přidejte cibuli nařezanou na kroužky, olej, citronovou šťávu, sůl a pepř.

Fitness salát s kuřecím masem

легкий ужин

ingredience

  • 300 g kuřecích prsou
  • 1 okurka
  • 1 rajče
  • 1 paprika
  • 2-3 pl kukuřice z konzervy
  • 1 pl bílého jogurtu
  • Sůl, pepř a bylinky podle chuti

postup

  1. Okurky nakrájejte na proužky, rajče a okurku na menší kousky.
  2. Maso uvařte a natrhejte na vlákna nebo ho jen nařežte.
  3. Smíchejte všechny ingredience, přidejte jogurt, pepř a sůl a můžete podávat.

Pokračování na další straně…