Pokud se začnete řídit tímto pravidlem při konzumaci citronů, jejich zmrazování a konzumaci s kůrou, získáte mnohem větší zdravotní přínosy než samotná extrakce citrónové šťávy. Všechny vitamíny a další živiny obsažené v citronové kůře regenerují všechny buňky a tkáně v těle a pomáhají tělu detoxikovat.

Odborníci na zdraví uvedli, že citronová kůže má účinek tisíckrát silnější než chemoterapie a navíc nemá žádné nežádoucí vedlejší účinky spojené s chemoterapií.

Farmaceutické společnosti, které provozují tento svět, to chtějí udržet v tajnosti, dokud nenajdou způsob, jak to syntetizovat a přeměnit to na lék, z něhož mohou mít zisk, ale kolik lidí do té doby zemře?

Strouhané zmrazené citrony se velmi snadno kombinují s vaším jídlem, můžete je přidat do zmrzliny, salátů, polévek atd. A využít všech výhod, které obsahují. Nejlepší věc na zmrazené citronové kůře je, že je neuvěřitelně účinná proti všem typům rakoviny, cyst a nádorů. Několik studií na toto téma prokázalo silný účinek citronové kůry proti rakovinovým buňkám a doporučuje ji jako léčbu. Kromě toho mají citronové kůry silný antibakteriální a antimikrobiální účinek, což znamená, že jsou účinné i proti bakteriálním a plísňovým infekcím. Regulují také váš krevní tlak, mají antidepresivní účinky a odstraňují pocity úzkosti a podrážděnosti. Pokud to nestačilo, citronové slupky alkalizují vaše tělo a regulují hodnoty pH krve, což podporuje optimální zdraví.

Studie ukázaly, že citronové kůry mohou zničit rakovinné buňky 12 typů rakoviny, z nichž jeden z nejsmrtelnějších – rakovina prostaty, tlustého střeva, slinivky břišní a plic.

Sloučeniny nacházející se v citronových slupkách, jak jsme již řekli dříve, jsou tisíckrát silnější než ADRIAMYCIN, lék běžně používaný v chemoterapii, ale co je důležitější, citronové slupky působí pouze na maligní buňky, ničí je a přitom zanechávají zdravé buňky bez jejich poškození.

Zdroj.Fithacker