3. Alkohol

Nápoje obsahující alkohol, opilé na lačný žaludek, mají dvojnásobný účinek na tělo, protože zvyšují absorpci do oběhového systému. Důsledky takového použití ovlivňují nejen celkovou pohodu člověka, negativní účinek se odráží ve vnitřních orgánech: jsou ovlivněny ledviny, srdce, játra. Nejlepší možností je úplně se vyhnout alkoholickým nápojům.

4. Žvýkací desky

Proces žvýkačky spouští produkci žaludeční šťávy v těle. Pokud nejíte, je vystavena vlivu kyseliny chlorovodíkové, žaludeční výstelka je zničena. Pokud jste nesnídali, přeskočte žvýkačku.

5. Silový trénink

Existuje mýtus, že trénink na prázdný žaludek přispívá k efektivnějšímu spalování kalorií , ale ve skutečnosti s tímto tréninkem člověk ztrácí na prvním místě svalovou hmotu. Tělo má nedostatek energie a takový trénink nemůže být úplný.

6. Nakupování potravin

Už dlouho je známou skutečností, že hladový člověk, který je v obchodě, nakupuje spoustu zbytečných nákupů, nejen potravin. Abyste se ochránili před zbytečnými finančními náklady, nezapomeňte se najíst před odchodem do obchodu a nebude zbytečné sestavovat nákupní seznam.

7. Citrusová šťáva

Koncentrované citrusové šťávy obsahují velké množství kyseliny, která dráždí sliznici prázdného žaludku, což je extrémně kontraindikováno v případě vysoké kyselosti, gastritidy. Čerstvý musí být zředěn na polovinu vodou a opilý až po prvním jídle.

Zdroj:iqformat.life