Žádný zápach z odtoku

Pokud vám při změně tlaku vždy zapáchá odtok, zkuste tuto skvělou radu. Do odtoku připevníte voňavou tabletu do WC, nejen si tak pojistíte krásnou vůni, ale látky, které tableta obsahuje zároveň zajistí, že se odtok neucpe.

První pomoc proti zápachu z odtoku:  Večer nasypeme 2 bal. prášku do pečiva do odtoku na noc, ráno už jen spláchneme silným proudem vody.  Máte klid i na více dní.

Klidně smažíte i 20 řízků, nebude to cítit

Základem je dát do oleje i  pár koleček mrkve , nebude se tak rychle přepalovat a  nebude zapáchat . potom

vložte do mikrovlnky talířek se skořicí, vanilkou nebo jinou aromatickou kořením. Zapněte na 15 sekund  a budete překvapeni, jak rychle se celá vaše kuchyň naplní krásnou vůní.

Využijte šišky, tento trik vám rozvoní celý byt

Šišky z lesa dejte na půl hodiny do trouby při teplotě 200 stupňů. Šišky se vysuší a dezinfikováno. Pak je vložte do sáčku a mezi šupinky nakapejte pár kapek vašeho oblíbeného esenciálního oleje. Zavřete a nechte pár hodin odstát. Pak jen rozložte do prostoru.  Máte krásnou dekoraci a osvěžovač vzduchu v jednom.

vysávání

Nenávidíte typický zápach, který vzniká při vysávání, vyzkoušejte toto. Před vysáváním nasypte na koberec směs sody a vanilkového cukru. Pro ještě lepší výsledek nasypte trochu této směsi i do kapsy ve vysavači.

Odpadkový koš

Chcete-li zabránit zápachu, nasypte do koše trochu sody. Dokáže to rychle odstranit zápach a těžký vzduch v místnosti.

zvířata

Pokud máte v bytě domácí mazlíčky. Odstranit zápach ze zvířecích a kočičích pelíšků můžete rychle a zcela jednoduše, pokud ho posypete sodou, počkáte 15 minut a vysajete. Sodu použijte iu zvířecích toaletách. Když budete měnit podestýlku, nasypte na dno trochu sody a až potom dejte podestýlku.

kožešinový kabát

Ve skříni může zatuchne. Pokud chcete, aby byl na sezónu nachystaný v perfektním stavu, takto jednoduše ho zbavíte zápachu. Stačí jak ho vyčistíte kartáčem, který posypete jedlou sodou.

Pokračování na další straně