1. Pomeranče
    Pomeranče mají vysoký obsah vlákniny a snadno se zasytí. Ideální pro zdravou svačinu! Díky éterickým olejům a flavonoidům vytvářejí příznivé podmínky pro odbourávání tuků.
  2. Mandlový Mandlový
    korpus se rozpouští pouze ze 40 %! Zbytek tuků, díky kterým je extrémně užitečný, se nestráví. Vstřebává se pouze bílkovina. Svačina na mandlích je skvělý nápad!
  3. Křen
    křen je jako hořčice velmi dobrý pro zlepšení trávení složitých potravin.
  4. Fazole
    Fazole mají vysoký obsah bílkovin, ale proteinová jídla jsou to, co k hubnutí potřebujete. Jíst fazole vám pomůže vysušit tělo.
  5. kokos
    Kokosové mléko je nejen bohaté na užitečné mikroelementy, ale má také schopnost zlepšit proces trávení.
  6. Ananas
    Pomáhá rychle zasytit díky hrubé vláknině v jeho složení, zlepšuje činnost žaludeční šťávy. Toto jsou nejlepší dezerty na hubnutí!
  7. Papája
    Toto ovoce je vynikající při štěpení lipidů. Papáju jezte před jídlem nebo po něm – enzymy, které obsahuje, vám pomohou zhubnout.
  8. Červené víno
    Červené víno obsahuje aktivní enzym resveratrol, který zpomaluje ukládání tuku. To se děje blokováním receptorů v tukových buňkách. Půl sklenky červeného vína po jídle je velmi zdravé!
  9. Jablka a hrušky
    Čistí střeva, rychle zasytí díky obsahu vlákniny, ve složení mají málo kalorií. Ke svačině zvolte jablka a hrušky a vaše váha bude v rovnováze.
  10. Ovesné vločky
    Jsou dobré pro žaludek a střeva, ale při spalování tuků je velmi důležité jíst potravu, která přispívá k dobře koordinované práci těchto orgánů.

Správně sestavený jídelníček je tajemstvím úspěchu lidí se skvělými křivkami. Věnujte pozornost těmto produktům, dejte jim výhodu a budete ohromeni změnami, které se s vaším tělem stanou! Nebuďte chamtiví – sdílejte seznam těchto zdravých potravin na hubnutí se svými přáteli.

Zdroj: