Postup přípravy

1. V hrnci s vroucí vodou rozpusťte máslo, přidejte mouku a míchejte, dokud nezhoustne, a pak za stálého míchání vařte dalších 5 minut. Poté směs odstavte a nechte ji dalších 5 minut stát.

2. Postupně přidejte vejce pomocí metličky.

3. Vzniklé těsto rozdělte na poloviny a každou z nich pečte při 200 °C asi 30 minut. Zpočátku troubu neotvírejte, aby se těsto neslepilo.

4. Z krystalového cukru uvaříme karamel, přidáme 3/4 mléka a bez míchání ho v karamelu rozpustíme.

5. Do zbylého mléka vmícháme smetanový prášek (zlatý koláč) a vlijeme ho do mléka s karamelem, aby vznikl hustý krém.

6. Když je krém hotový, nechte ho vychladnout a teprve potom do něj vmíchejte máslo. Vychladlé těsto potřete pudinkem.

7. Jako další vrstvu rozetřete ztuhlou šlehačku a nakonec vše doplňte druhou polovinou upečeného těsta.