Rajčata

Rajčata obsahují hodně lykopenu. Tato živina pomáhá v boji proti nemocem a snižuje riziko určitých typů rakoviny a srdečních chorob. Rajčata jsou navíc zdrojem přírodního kolagenu, který udržuje mladistvou pokožku a zlepšuje zdraví žen. Nezapomeňte do rajčat přidat trochu rostlinného oleje, protože živiny, které obsahují, fungují nejlépe s tuky.

Třešně a višně

Třešně a višně jsou nejen chutné, ale také bohaté na antokyany, látky, které pomáhají snižovat riziko různých nemocí, včetně demence a rakoviny.

Rukola

Rukola je bohatá na vitamín K. Tento vitamin je nezbytný pro prevenci onemocnění kostí. Takže se v létě naplňte touto zdravou zelení a v zimě nebuďte nemocní.

Švestky

Tato neuvěřitelně chutná ovoce jsou bohatá na draslík a vitamin K. To je zvláště důležité pro ženy během menopauzy. Podle výzkumu také pravidelná konzumace švestek předchází úbytku kostní hmoty a posiluje naše kosti.

Vlašské ořechy

Každá mladá dáma je prostě povinna je jíst co nejčastěji. Podle studií může pravidelná konzumace vlašských ořechů skutečně pomoci potlačit růst nádorů prsu. Polynenasycené tuky, antioxidanty a vláknina, které obsahují, navíc pomáhají posilovat srdce a cévy.

Zdroj:.nastroy.net