Směs nalijeme na plech (40 cm x50 cm) vyložený pečícím papírem Uhladíme ji stěrkou PEČEME NA 180°C/15 MIN Dortový korpus rozkrojíme na dva stejné díly První půlku korpusu si položíme na podnos (nebo prkénko) Mezitím začneme s přípravou krému: do mísy si dáme mascarpone 500 g Přidáme med 70 g Vše důkladně několik minut mixujeme na malou rychlost Do další mísy nalijeme smetanu ke šlehání 30% 200 ml Trochu ji rozmícháme Přisypeme moučkový cukr 100 g Mícháme, dokud smetana neztuhne Poté směs přidáme do mascarpone A opatrně promícháme stěrkou Všechen krém rozetřeme po spodním korpusu Rozetřeme ho po celém povrchu a uhladíme ho Na krém položíme druhou půlku korpusu a trochu jím zatřeseme, aby se ustálil na svém místě, poté uhladíme strany DÁME DO LEDNICE NA 2 H

Zdroj:Chutný