Jak vařit mražený hrášek
Existuje několik způsobů, jak vařit mražený hrášek, které budou fungovat lépe než hrnec s vroucí vodou. Vaření v páře je z nich zdaleka nejzdravější, protože nemusíte přidávat olej ani máslo. Dalším způsobem, jak využít nutriční hodnotu této zeleniny, je dát hrášek na pánev nebo kastrol s trochou oleje nebo másla.

Hráškové soté, perfektní obloha
Jedním z nejlepších receptů doporučených Womansworld je hráškové soté, perfektní ozdoba. Na oheň dejte pánev , přidejte dvě lžíce oleje a asi 30 g másla. Míchejte, dokud se máslo nerozpustí, poté ihned přidejte hrášek. Na závěr posypte solí. Po restování hrášku nejdéle 10 minut můžeme přidat pár stroužků prolisovaného česneku.
Autoři receptu doporučují vyjmout česnek a přidat pár snítek máty pro svěží jarní chuť.

Hrachová mouka je jedním z jídel, která se často nacházejí na stolech těch, kteří se postí, jsou chutná a sytá. Pokud však chcete nové chutě, měli byste změnit recept, abyste našli nejlepší způsoby přípravy této speciální zeleniny.

Zdroj:capital.ro