PŘÍPRAVA

Na tuku rozpustíme slaninu a poté přidáme malou cibuli nakrájenou na kostičky. Í Podle ostré sezóny se solí a pepřem. Vložte kousek vepřového masa na kostičky a smažte do bílé barvy . Přidejte papriky a rajčata nakrájené na malé kousky a poté smažte, dokud se šťáva nevypustí.

Misku odstavte z ohně, posypte polévkový základ červenou paprikou a zalijte cca. 300 ml se studenou vodou. Vložte misku zpět do ohně a poté vložte řepu a řepu nakrájenou do obruče. Důkladně promíchejte a poté přidejte nakrájené houby a svazek petrželky. Nalijte zbývající vodu, zkontrolujte, zda je ještě sůl, a vařte, dokud vše nezměkne.

Do špetky promíchejte vejce s moukou a solí. Vložte ji do polévky a vařte, dokud nevystoupí nahoru.

Do zakysané smetany vmíchejte mouku do hrudek , poté ji vylijte z polévkové šťávy. Důkladně promíchejte a poté přidejte do polévky. Přidejte také nasekaný kopr, poté ho ještě několik minut povařte. A vynikající polévka hotová. – 🙂

Zdroj:egyszerugyorsreceptek.con