Kdo může někdy věřit farmaceutickým zločincům, kteří se rok co rok opakují?
Jak může někdo věřit někomu, kdo pracuje pro Pfizer, Modernu, J&J, Merck nebo kteréhokoli z gangsterů vyrábějících vakcíny, kteří fungují jako recidivisté, kteří by všichni měli být ve vězení a odpykávat si těžké časy? V nejdůležitější oblasti medicíny, kde máme potlačovat pandemii, je naprostý nedostatek transparentnosti . To jistě „nevyrovná křivku“ ani neutlumí šíření Covidu. Lékaři a sestry po celé Americe jsou dezinformováni dezinformacemi a nevhodně vychováváni k tomu, aby svým pacientům předávali nepravdivé informace, které bezohledně ohrožují jejich životy injekcemi pro genovou terapii, které zabijí (a zmrzačí na celý život) více lidí, než zachrání.

Během pouhých několika měsíců od distribuce VĚDĚLI manažeři a vědci společnosti Pfizer o více než 50 000 závažných nežádoucích reakcích způsobených jejich vakcínou proti Covid, které byly hlášeny během prvních několika měsíců, a nikomu to neřekli.

Společnost Pfizer v tajnosti pro FDA připouští, že mRNA vakcíny Covid mohou způsobit „rozšířenou nemoc“, která zesiluje pandemii
V dokumentu o kouření zbraní Pfizer přiznal FDA pod nadpisem „Safety Concerns“, že vpichy mRNA mohou způsobit „Vaccine-Associated Enhanced Disease“ (VAED), což může být také respirační infekce/dysfunkce. Představ si to. Virus Covid je respirační infekce způsobená virem geneticky pozměněným lidmi v laboratoři a vakcína proti této virové infekci ZPŮSOBUJE, že lidský dýchací systém trpí zvýšeným respiračním onemocněním. Mluvte o přilévání benzínu do ohně.

Takže to věděl FDA, věděl to Pfizer a STÁLE jim bylo uděleno „schválení pro nouzové použití“, aby dále infikovali miliony Američanů, aniž by o tom vůbec věděli.

Tajný dokument také odhalil více než 1200 úmrtí a více než 42 000 nežádoucích hlášení v celkovém počtu téměř 160 000 nežádoucích reakcí z mRNA vpichu Pfizer. To je staví na sekací špalek odpovědný za miliony dolarů za škody za každého pacienta, kterému lhali a který byl zraněn nebo zabit (včetně každého muže, ženy, dítěte, kojence nebo přerušeného těhotenství).

Celkové poruchy a poruchy nervového systému jsou na prvním místě žebříčku těchto známých nežádoucích účinků. Navíc jsou z nějakého neznámého důvodu (kontrola populace) postiženy třikrát ženy než muži. Je tato vakcína navržena pro genderově specifické poškození s cílem snížit počet obyvatel? Pfizer a FDA o tom určitě věděly. Takže tady jsou – 8 nejčastějších a ZÁVAŽNÝCH nežádoucích reakcí na vakcíny Covid.

Zdroj:naturalnews.com