Po svázání se všemi novými krmeními jsem se nejprve rozhodl jíst dobře. A co je nejdůležitější, našel jsem pro sebe super – recept na zdravou lehkou snídani, pomocí které každý den pomáhá odstraňovat tuk kolem břicha a ztrácet 5 až 10 kg za měsíc.Všechny jeho ingredience jsou nejen zdravé, ale také velmi chutné. Navíc tím, že budete jíst takovou snídani každý den, brzy si všimnete zlepšení (omlazení) pokožky obličeje a zdraví vlasů. Střeva začnou fungovat jako hodiny, zvýší se vaše imunita, a tím i výdrž a nálada.
Učinil jsem pravidlo vypít sklenici čisté vody s 1 čajovou lžičkou přírodního jablečného octa každé ráno na lačný žaludek. Takový nápoj se dobře vyrovnává s hladem.
Dále jím tekutou směs speciálně připravenou večer na snídani. Abych co nejvíce využil snídani, vždy ji připravuji předem, tj. Večer a uložím ji (do rána) na chladném místě.

Snídaně
Naliju několik polévkových lžic ovesné vločky (vloček) 200 ml 1% kefíru. Je lepší používat domácí kefír nebo domácí startovací kulturu. Tam přidám 6 kusů předem nasáklých a jemně nasekaných švestek, 1 polévkovou lžíci lněného oleje (vždy lisovaného za studena) a 1 lžičku kvalitního kakaového prášku. Vše dobře promíchám a vložím do ledničky.Jezte tuto snídani každé ráno a všimnete si, že po měsíci se objem břicha a boků výrazně sníží. Věci, které jste nosili, se od vás začnou vytrácet a obecně budete vypadat výrazně mladší.
Samozřejmě nezapomeňte, že nemůžete jíst v noci, zneužívat mouku a sladká jídla a musíte se pohybovat co nejvíce.
Přeji vám všem dobré zdraví a dobrou náladu!

Zdroj:Zerkalo.cc