Příprava:
Nakrájejte cibuli a stroužky česneku. Kombinujte s mletým masem. Přidejte kuchyňskou sůl a koření. Všechny přísady musí být důkladně promíchány. Z výsledné hmoty vytvoříme malé kuličky, které musí být pokryty vrstvou mouky.
Hotové těsto se válcuje válečkem na vrstvu o tloušťce přibližně 3 milimetry. Nakrájíme je na dlouhé a tenké proužky, které je třeba zabalit do „kuliček“ mletého masa. Jsou umístěny do pekáče pokrytého pergamenem. Potřete směsí rozšlehaného vejce a mléka.
Vložíme do trouby předehřáté na teplotu 180 stupňů. Vařte asi čtyřicet minut, dokud neuvidíte, že koule jsou již zlatohnědé.
Vyzkoušejte tento recept a nebudete litovat! Olízněte si prsty!
Zdroj:Femina.hu