Místo absorpce živin tělo vydává energii na regulaci teploty. Není to nejlepší způsob, jak spálit kalorie, ale naopak jeden z nejhorších.

Pít horkou vodu na plný žaludek nedává smysl.

Je lepší to udělat ráno, na prázdný žaludek. Sklenice této vody uvolní svaly trávicích orgánů, vyčistí stěny žaludku od zbytků jídla a žaludeční šťávy a normalizuje acidobazickou rovnováhu.

Díky sklenici horké vody se ráno upraví metabolismus, vyčistí se krev a zintenzivní se detoxikační procesy těla přes kůži, ledviny a lymfatický systém. Odtok žluči se zlepšuje, tělo se postupně probouzí a trávicí systém začíná velmi jemně, bez šoku a přetížení.

Výsledkem takovéto každodenní ranní procedury bude čistá pleť, bez mastného lesku a akné, náhlá ztráta hmotnosti bez jakéhokoli úsilí a normalizace krevního tlaku.

Nemyslete si, proč pít vodu na prázdný žaludek, ale jednat. Nevařte, ale každé ráno ohřejte šálek vody a pijte pomalu, po malých doušcích. Nespěchejte na snídani, počkejte asi 20 minut s jídlem. A abyste viděli výsledek – zkuste to udělat zítra, budete mile překvapeni!

A jaké každodenní ranní procedury doporučujete k pročištění těla a podpoře dobrého zdraví?

Zdroj.otozh