2.) Nešetřete ale na soli a jiném koření: na půl kila masa nezapomeňte přidat asi lžičku soli nebo klidně experimentujte se zeleným kořením, jako je oregano, bazalka, petržel nebo máta. Můžeme to přizpůsobit chuti rodiny, takže to pro nás bude nejchutnější. Muškátový oříšek by také neměl být vyhozen, zkusme to.

3.) Ručně hněte masové kuličky, nepoužívejte nástroje, abyste zabránili zničení masa.

4.) Karbanátky tvarujeme rukou namočenou v troše oleje, ne mokrou rukou, takže se těsto nebude lepit.

5.) Během smažení by měly být obě strany důkladně upečené a také dávat pozor, aby se karbanátky v horkém oleji navzájem nedotýkaly, aby se neslepily.

Bylo to užitečné? Pak nezapomeňte sdílet, abych si mohl udělat i vaše přátele!

Zdroj:Bidista