• Zredukuje poškození tkání a podpoří v nich hojivé a regenerační procesy.
  • Předchází a léčí bakteriální i virální infekce.
  • Zmírňuje bolestivé symptomy způsobované artritidou a revma.
  • Zlepšuje funkce mnoha tělesných orgánů a předchází onemocněním srdce.

Jak konzumovat skořici

Nejlepším časem pro konzumaci skořice je hned ráno po probuzení. Je tomu tak proto, že mnohá její pozitiva využijete právě během dne.

Její velkou výhodou také je, že účinky nastupují poměrně rychle, obvykle už po prvních 45 minutách od konzumace.

Přidat si ji můžete do snídaně, například cereálií s jogurtem.

Případně smíchejte 1 čajovou lžičku skořice s 1 až 2 čajovými lžičkami medu a tuto směs si pak natřete na chleba s máslem nebo přímo snězte.

Pokud pijete ráno kávu, můžete si ji dochutit právě pomocí skořice. Pokud kávu nepijete, skvěle dochutí jakoukoliv ovocnou šťávu, džus nebo smoothie.

Jediné omezení je, že skořici by pro jistotu neměly konzumovat děti mladší 6 let a těhotné ženy.

Doporučuje se také konzumovat cejlonskou skořici, ne čínskou, protože cejlonská neobsahuje látku kumarin, který je při vyšších dávkách škodlivý pro vaše játra.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts