První věcí je namočit želatinu do misky s vodou a poté ji dát stranou. Vezměte rendlík, přidejte stévii (nebo normální cukr) a žloutky, ručně je promíchejte a poté přidejte mléko.

Pánev se zapálí na mírném plameni a vždy se pokračuje v práci s terčem. Vypněte sporák, přidejte želatinu, ještě trochu promíchejte a poté nechte směs vychladnout.

Dalším krokem je zapracování jogurtu se stejným účelem, se kterým budete směs intenzivně míchat. Když směs dosáhne správné hustoty, stačí ji nalít do obdélníkového tvaru, který jsme lehce vymazali trochou oleje.

Po dokončení ozdobte povrch dezertu nakrájenými sušenkami a dejte vychladit. Po třech hodinách v chladu můžeme náš dezert podávat.

Dezert otočte dnem vzhůru na servírovací talíř a ozdobte čokoládovými vločkami. Užijte si jídlo a chutnou dietu! 

Zdroj:slabsaugras.ro