Nyní se pojďme podívat jak by měl vypadat váš týdenní jídelníček s touto polévkou:

den první

Během prvního dne vydatné borščového diety jezte jen ovoce, pijte jen vodu, kávu a čaje bez cukru a mléka a jezte zdravý boršč.

den druhý

N druhý den jezte kromě boršče do sytosti i veškerou ostatní zeleninu, kromě fazolí. Na večeři si připravte například pečené brambory, okořeňte je a polijte trochou rozpuštěného másla. Boršče můžete jíst do sytosti.

den třetí

Během tohoto dne můžete jíst kromě boršče i všechnu zeleninu a ovoce, ale vynechejte brambory a banány.

den čtvrtý

Čtvrtý den patří mléce, které si můžete dopřát během celého dne, včetně přidání do kávy nebo černého čaje. Nezapomeňte na vydatný boršč a hodně ovoce a zeleniny. Mléko během čtvrtého dne můžete konzumovat hlavně proto, abyste do těla dostali dostatek bílkovin.

den pátý

Na pátý den si udělejte půst. Najezte se do sytosti jen jednou do dne, a to boršče a vařené libové hověziny nebo kuřecího. Pokud máte pocit, že jste hladoví, hoďte si do úst rajče namísto sladkého jablíčka. Zasytí vás stejně.

den šestý

Opět můžete jíst hovězí nebo kuřecí maso, ale pozor, pouze uvařené nebo dušené. Jídelníček doplňte o listovou zeleninu.

den sedmý

Sedmého dne si už konečně můžete dopřát za talíř vařené rýže a čerstvé ovocné šťávy, hoc i s mlékem. Během tohoto dne připravujte vaše tělo už na běžný režim, který na další den začne. Nezapomeňte se alespoň jednou do dne najíst boršče.

Boršč je vydatná a zdravá polévka, která je dostatečně hustá, aby zasýtila a zároveň dostatečně bohatá na suroviny, aby vám nechybělo nic z vitamínů a minerálů, které přijímáte do těla během běžných dnů. Nezapomeňte se poctivě připravovat, dieta z boršče není jednoduchá, ale dá se zvládnout. Vaše tělo se perfektně nastartuje a hubnutí už půjde samo od sebe.

Zdroj:sovkusom.ru