K ředění krve přispívají potraviny, které obsahují taurin, který normalizuje krevní tlak. Je bohatý na mořské plody a mořské ryby. Přidejte do stravy vlašské ořechy a mandle (1 polévková lžíce denně).

Jíst česnek snižuje viskozitu krve. Zahrňte do své stravy meloun, grapefruit, červené papriky a rajčata.

K ředění krve přispívá tráva Melilot, ginkgo biloba, třešně a jiné třešně a suché červené víno je vynikající ředidlo. Sklenka vína denně k jídlu je vynikajícím prostředkem.

Chilli papričky obsahují vitamíny A a E, draslík a kyselinu listovou, které jsou vynikajícími ředidly krve a předcházejí kardiovaskulárním chorobám.

Pijte ne více než 120 ml pomerančového džusu každý den – je to vynikající ředidlo krve a také zdroj vitaminu C. Pamatujte, že pomerančový džus je kontraindikován pro žaludeční vředy a gastritidu s vysokou kyselostí.

Vezměte 250 g oloupaného česneku, přidejte 300 g medu. Trvejte na tom 3 týdny a vezměte 1 lžíci 3krát denně 40 minut před jídlem.

Nalijte 100 g mletého muškátového oříšku 0,5 litru vodky, nechte 21 dní protřepávat a poté přefiltrujte. Pijte 20-30 kapek v 1/4 šálku horké vody 3krát denně 30 minut před jídlem. Mezi dávkami tinktury (0,5 l), přestávka 10 dní, celkem 5 chodů

Žvýkat 1/2 lžičky. suché květy hořkého pelyňku a umyjte je 1 sklenicí kefíru. Dělejte to po dobu 1 týdne každý večer v 21 hodin. Pak si udělejte pauzu po dobu 7-10 dnů. Čistí také játra a obnovuje imunitní systém.

Kořeny moruše (moruše) pomáhají dobře ředit krev. Vezměte 200 g čerstvých kořenů moruše, nakrájejte a opláchněte. Umístěte do smaltované nádoby, nalijte 3 litry studené vody a nechte 1 hodinu.

Poté položte na mírný oheň, po varu držte 15 minut, odstavte z tepla, ochlaďte, přeceďte a vložte do chladničky. Užívejte 5 dní, 200 g 3krát denně před jídlem, poté si dejte pauzu 2-3 dny. Je tedy nutné vypít 2-3 kurzy.

Naklíčená pšenice ředí krev. Jezte alespoň 1 lžíci denně. naklíčená pšenice, je vhodné ji přidat do zeleninových salátů + 1 ​​lžičku. lněný olej (zdroj omega-3 nenasycených mastných kyselin).

Pšeničná zrna několikrát 24 hodin před použitím důkladně opláchněte. Celozrnná zrna navlhčená během praní nevyplují, voda volně vytéká z ploché nádoby.

Při posledním vypouštění vody ji nechejte v nádobě v takovém množství, aby byla na úrovni vrchní vrstvy zrna, ale nezakrývala ji. Nádoba v tomto stavu je umístěna na teplém, ale ne horkém místě, krytém ne příliš těsně papírovým ubrouskem.

Při ošetření naklíčených obilných klíčků je nutné snížit spotřebu chleba a moučných výrobků. Pokud není celá pšenice (naklíčená) spotřebována najednou, může být skladována v chladničce, ne však déle než 2–3 dny. Mělo by být pokryto ubrouskem a dostatečně navlhčeno.

Pokud pravidelně jíte takový salát, pak také vyléčíte celé tělo, zlepšíte zrak a výsledky krevního testu vás velmi potěší.

Skořice a zázvor ředí krev. Budete potřebovat: čerstvý kořen zázvoru (asi 4 cm), špetku skořice (na špičce nože), 1 lžičku. zelený čaj. Nalijte 0,5 litru vroucí vody, nechte vařit, přeceďte, přidejte polovinu citronu a med podle chuti. Pijte během dne.

Zdroj: fithacker.ru