Krystalový alarm

Když se voda teprve začne vařit, sklenice v pánvi signalizuje, že je čas snížit teplotu, jinak se maso bude péct při špatné teplotě, takže nebude tak chutné. A vývar NEBUDE průhledný.

Teplota se musí snižovat, dokud skleněný předmět nepřestane chrastit a vydávat nepříjemný zvuk.

Jedině tak uvaříte to nejchutnější, šťavnaté a jemné maso nebo kuře. Metoda je vhodná pro vaření nebo dušení produktu.

Želé je obzvláště chutné, pokud ho vaříte se skleněným předmětem ve vývaru.

Pokud je teplota v pánvi vyšší, produkt vyvaří veškerou chuť a vývar bude zakalený.

Pokud se zeptáte profesionálních kuchařů, potvrdí vám, že jakékoli maso by se mělo vařit při teplotě mírně pod bodem varu – od 80*C do 95*C.

Určitě vyzkoušejte vařit maso nebo kuře se skleněným předmětem uvnitř a uvidíte rady

Zdroj.mandarynka.com