4) Nejedli GMO, potravinové přísady, stabilizátory a zahušťovadla.

Potraviny ještě nebyly ošetřeny přídavnými látkami, antibiotiky a hormony, které by pomohly zachovat trvanlivost a zabalit je do kapes, na úkor zdraví spotřebitele.

5) Jedli celá zvířata, která obsahovala kosti bohaté na minerály a také jedli i maso z orgánů.

Zvířecí kosti byly zpracovány nebo zakoupeny za účelem výroby vývarů a polévek, přičemž na stole se vždy nacházelo místo pro maso z orgánů. Tyto potraviny byly oceněny svými léčivými vlastnostmi a nikdy se neztratily.

6) Nešli k lékaři, když se cítili špatně a neužívali léky na předpis. Návštěvy lékaře byly určeny pouze pro náhodná zranění a život ohrožující onemocnění.

Když lidé dostali horečky, byli na to přípravení. Když se cítili špatně, jedli polévky a měli hodně odpočinku. Neměli svého lékaře nebo zdravotní sestru a důvěřovali přirozenému léčebnému procesu mnohem více, než lidé dnes.

7) Strávili mnoho času venku.

Naši prarodiče neměli možnost vysedávat uvnitř a hrát si na svých telefonech, počítačích a herních systémech. Hráli si venku na kolech a houpačkách.

Co se dá dělat s potravinovými alergiemi?

Výživa ovlivňuje VŠECHNY buňky v našem těle. Zdraví našich buněk závisí na stravě a životním stylu. Buňky vytvářejí tkáně. Tkáně vytvářejí orgány a my se skládáme ze systému orgánů. Pokud je vaše výživa nedostatečná, bude trpět celistvost každé buňky, tkáně a orgánu v těle. Můžete být proto více citliví na určité potraviny.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts

1
2