Použijte cibulovou šťávu

Přestože je zápach nepříjemný, cibulová šťáva vyživuje vlasové folikuly a je velmi účinná v boji proti plešatosti. Rozdrťte cibuli na pastu nebo vymačkejte šťávu a naneste ji na pokožku hlavy.

Použijte zelený čaj

Není žádným tajemstvím, že zelený čaj má pozitivní vliv na lidský organismus. Má také pozitivní vliv na vlasy a obsahuje klíčové živiny, jako je vitamín D, omega-3 a omega-6, které podporují růst vlasů. Více než 80 procent těch, kteří tuto metodu použili, uvádí velmi dobré výsledky.

Zvyšte příjem vitaminu D

Bylo prokázáno, že nedostatek vitamínu D zvyšuje vypadávání vlasů. Pokud je tedy vaše vypadávání vlasů závažné, navštivte svého lékaře, aby vám určil hladinu vitaminu D v těle.

Nečesejte si vlasy, když jsou mokr

Česání čerstvě umytých a ještě vlhkých vlasů je může poškodit. Může dokonce vést ke ztrátě vlasů a nakonec k plešatosti. Udělejte si proto zvyk česat si vlasy po uschnutí.

Použijte dýňový olej

Po provedení experimentu na plešatějících lidech bylo zjištěno, že použití dýňového oleje bylo velmi účinné při růstu vlasů. Proto byste měli začít používat dýňový olej.

Použijte lékořicový šampon

Lékořice vyživuje vlasy, posiluje je a podporuje jejich růst. Proto se doporučuje používat šampon, který obsahuje lékořici.

Použijte zázvor

Zázvor podporuje růst vlasů a chrání pokožku hlavy před plísněmi a jinými mikroorganismy. Můžete ho použít jako masku, vymačkat zázvorovou šťávu nebo smíchat s kokosem a arganovým olejem. Připravenou pastu naneste na pokožku hlavy a po 30 minutách ji omyjte vodou.

Už jste některou z těchto metod vyzkoušeli?