Den druhý.

Bude se muset věnovat zelenině. Vyberte si ty, které se vám líbí. Můžete vařit, můžete jíst syrové. Zde pouze pokud budete vařit, budete přesvědčeni, že jste nepoužili ani sůl, ani olej.

V tento den je důležité sníst alespoň jednou porci vařených brambor. Bude to bezpečné, věřte mi. Opřete se také o mrkev, brokolici, okurky, dýně, salát, zelí, lilek.

Pokud děláte vše správně, jdete na toaletu několikrát během dne. To je nezbytné pro „generální opravu“ vašeho trávicího systému.

A nezapomeňte během těchto dvou „veganských“ dnů vypít 8-12 sklenic vody!

Den třetí.

Toto je den ovocné a zeleninové diety. Můžete jíst cokoli ze seznamu, nejen brambory a banány.

Hlavní je nemíchat ovoce a zeleninu, nejíst je dohromady. Udělejte si různé druhy ovoce k snídani, nevařený zeleninový salát k obědu a snězte několik různých druhů ovoce k večeři.

Stejně jako v prvních dvou dnech si nenechte ujít příležitost vypít více vody.

Den čtvrtý.

V tento den máme banánovo-mléčnou dietu. Dělejte si, co chcete, ale budete muset sníst 8-10 banánů denně a vypít tři sklenice mléka. Nemůžeš jíst nic jiného!

Možná si myslíte, že je to „hladový den“, ale budete se divit, jak dobře se dnes večer budete cítit. Hlavní věc je mít na paměti, že musíte jíst alespoň čtyřikrát denně. Pijte mléko k snídani, obědu a večeři.

A garantujeme, že během dne nepocítíte žádné známky hladu!

Den pátý.

Pokud milujete rajčata, bude pro vás pátý den svátkem. Na oběd budete muset jíst šálek rýže a na snídani a večeři – celkem 6-7 velkých rajčat.

Tělo bude v tento den produkovat hodně kyseliny močové. Musíte se tedy pokusit vypít 12-15 sklenic vody.

Den šestý.

V poledne na oběd je dovoleno sníst šálek rýže. A po zbytek dne dodržujte rostlinnou stravu, tedy ovocnou a zeleninovou. Nebudete muset mnoho trpět: do této doby si zvyknete jíst málo a budete se cítit mnohem lépe než na začátku „týdne hubnutí“.

Den sedmý.

Toto je poslední den vaší diety. Máte právo na malou misku rýže a veškerou zeleninu, kterou chcete. V tento den nemůžete jíst ovoce, ale veškeré dnešní jídlo by se mělo zapít ovocnými šťávami. Čerstvé ovoce, samozřejmě.

Není pochyb o tom, že pokud budete dodržovat tuto přísnou dietu, za týden hodně zhubnete. A pak nepřiberete zpět, protože tato dieta dokonale pročistí váš trávicí systém. Můžete jíst hodně, ale neztloustnout!

Tato dieta by se neměla opakovat více než jednou za měsíc.

Jste připraveni vyzkoušet? Řekněte nám to v komentářích a sdílejte tuto dietu s přáteli a rodinou!

Zdroj.samiysok.com