Den čtvrtý
V tento den máme banánovo-mléčnou dietu. Vypadněte, jak chcete, ale budete muset jíst 8-10 banánů a vypít tři sklenice mléka denně. Nemůžeš jíst nic jiného!
Možná si myslíte, že to bude „hladový den“, ale budete překvapeni, jak dobře se dnes večer budete cítit. Hlavní věc je pamatovat si, že v tento den musíte jíst alespoň čtyřikrát. Pijte mléko na snídani, oběd a večeři.
A zaručujeme, že během dne nebudete cítit žádné známky hladu!


Pátý den
Pokud máte rádi rajčata, pak pro vás bude pátý den svátkem. Na oběd budete muset jíst šálek rýže a na snídani a večeři celkem 6-7 velkých rajčat.
Tělo bude v ten den produkovat hodně kyseliny močové. Proto se budete muset pokusit vypít 12-15 sklenic vody.


Den šestý
V poledne na oběd můžete jíst šálek rýže. Po zbytek dne jezte rostlinnou stravu. ovocná a zeleninová strava. Nebudete muset vydržet mnoho: do této doby si zvyknete trochu jíst a budete se cítit mnohem lépe než na začátku „týdne hubnutí“.

Den sedmý
Toto je poslední den vaší stravy. Máte nárok na malou misku rýže a jakoukoli zeleninu, kterou chcete. V tento den nemůžete jíst ovoce, ale veškeré jídlo by dnes mělo být zapíjeno ovocnými džusy. Čerstvě vymačkané, samozřejmě.
Není pochyb o tom, že pokud budete dodržovat tuto přísnou dietu, za týden znatelně zhubnete. A pak nezačnete přibírat na váze, protože tato strava dokonale čistí váš trávicí systém. Můžete hodně jíst bez tuku!
Tato dieta by se neměla opakovat více než jednou za měsíc.

Zdroj:shkarec.ru