Probiotika
Během čištění parazita byste měli večer užívat probiotika, jako jsou syrové jogurty, kefír a kysané zelí, abyste udrželi zdravou rovnováhu prospěšných bakterií.

Papája
Při jednání s parazity se doporučuje vyhnout se sladkému tropickému ovoci, ale papája účinně zabíjí mnoho parazitických červů, včetně většiny střevních a tasemnic.

Nejúčinnější částí papáje jsou její semena. Podle lékařského centra University of Maryland kombinace medu a semen papáje účinně detoxikuje tělo parazitů.

Toto je recept na pyré z papáje, který navrhl Chaudhary MD, neurolog a ájurvédský praktik: Pomelte semínka papáje střední velikosti v mlýnku na kávu, přidejte lžíci nerafinovaného kokosového oleje, šálek kokosového mléka a zbytek papáje. Pak promíchejte a pijte denně po dobu jednoho týdne.

Kurkuma
Kurkuma je jedno z nejužitečnějších koření se silnými protirakovinovými, protizánětlivými, hojícími a detoxikačními vlastnostmi. Je také velmi účinný při odstraňování parazitů. Pro dosažení nejlepších výsledků smíchejte 1 čajovou lžičku kurkumy s 1 polévkovou lžící kokosového oleje a špetkou černého pepře. Přidejte tuto směs do salátů, cereálií nebo nápojů.

Zdroj.Fithacker