Čerstvý česnek
Česnek je jedno z nejsilnějších přírodních antibiotik, které ničí více než 60 druhů hub a 20 druhů bakterií, stejně jako některé z nejsilnějších virů.
Ničí parazity a účinně reguluje sekundární plísňové infekce. Má silné antioxidační a detoxikační vlastnosti a zabraňuje oxidaci způsobené parazitickými toxiny.
Jeho aktivní složky, alicin a ajoen, ničí parazity včetně jednobuněčných druhů, červů a měchovců.
Použijte efekt mletého česneku.

Hřebíček
Hřebíček má nejsilnější baktericidní vlastnosti. Jeho antimikrobiální vlastnosti jsou způsobeny zejména karyofylenem. Vstupují do krevního řečiště a ničí mikroskopické parazity a parazitické larvy a vajíčka.
Hřebíček se používá k léčbě cholery, malárie, tuberkulózy, svrabů a jiných parazitů, virů, bakterií a hub, včetně Candida, a všech druhů Shigella, Staphylococcus a Streptococcus.

Zázvor
Pomáhá trávení a zvyšuje krevní oběh a také pomáhá eliminovat plynatost a nevolnost spojenou s vadnutím parazitů. Zlepšuje také produkci žaludečních kyselin, které ničí parazity a chrání před infekcemi. Použijte čerstvý zázvor!

Semena okurky Semena okurky jsou vynikající při odstraňování tasemnic z trávicího traktu. Okurky obsahují prospěšné enzymy, které ničí tasemnice. Pro rychlé očištění rozemlejte semínka okurky na prášek a denně přidávejte do jídla čajovou lžičku.

Surová dýňová semínka
Přírodní tuk, který obsahují, je toxický pro vejce parazitů a kurkubitin, který obsahují, má silnou antiparazitickou aktivitu, protože paralyzuje červy, takže spadají ze střevních stěn.
Tato semena používají čínští vědci k léčbě akutních schistosomiáz a leukemických infekcí. Rozemlejte půl šálku v mlýnku na kávu a přidejte ji do salátů nebo nápojů.

Pokračování na další stránce