výsledky

Tělo potřebuje obnovit svou hladinu hořčíku a může absorbovat jen omezené množství živin najednou. Takže v závislosti na úrovni nedostatku může chvíli trvat, než se vrátí až do stavu, kdy se symptomy začnou výrazně zmenšovat. Proto jsem neočekávala, že si všimnu výsledky přes noc. Bylo mi řečeno, že čím vyšší kvalita doplňku, tím rychleji by to mělo fungovat, ale stále jsem si nebyla jistá, jak dlouho to bude trvat.

Zde jsou výsledky den za dnem!
1. den: V neděli večer jsem si vzala první půl lžičku rozmíchanou ve sklenici vody s trochou citronu. Byla jsem zvědavá na první známky výsledků aplikace, ale příliš jsem nedoufala, že by se to stalo tak rychle. Upřímně jsem si moc nevšimla změny kvalitě spánku, i když jsem spala poměrně dobře – 6 hodin. Měla jsem to připisovat působení hořčíku nebo to byl jen psychologický efekt?

2. den: Všimla jsem si, že jsem se během dne cítila klidnější než obvykle – dokud jsem na poště nedostala neočekávanou fakturu na zaplacení. Samozřejmě existuje jen málo lidí, kteří jsou klidu bez ohledu na situaci. Přesto v noci, navzdory zvýšenému stresu, jsem spala lépe a podařilo se mi získat sedm hodin spánku. Byl tu určitý pokrok. Protože jsem nezažila žádné negativní vedlejší účinky, rozhodla jsem se zvýšit dávku na jednu čajovou lžičku denně.

3. den: Po dobrém nočním spánku jsem se probudila s pozitivnějším postojem, zhluboka se nadechla a rozhodla jsem se, že budu mít dnes dobrý den. A tak jsem udělala. Cítila jsem, že dokážu mnohem lépe ovládat své emoce. Když jsem se v bance setkala s poměrně nepříjemným úředníkem, místo toho, abych se rozčílila, se mi podařilo říct: „Doufám, že se váš den bude lépe“. Nenechala jsem, aby mě incident stáhl do stavu úzkosti, jak se mi stávalo dříve.

4. den: Kvalita spánku je stále dobrá. I když jsem dnes nezaznamenala žádné stresující události, cítila jsem se uvolněně, klidně a prakticky bez úzkosti.

5. den: Mám mnohem více energie, protože mám v noci kvalitní spánek. Všimla jsem si, že můj nepříjemný spolupracovník, který vždy velmi hlasitě říká, mě už vůbec nevadí.

6. den: Moje úroveň úzkosti výrazně klesla a včera v noci se mi podařilo dokonce spát o něco více než osm hodin.

7. den: Netřeba říkat, že můj experiment přinesl pozitivní výsledky. Ve skutečnosti užívám dávku na doporučené množství dvou čajových lžiček denně.

Zdroj:somzena.sk