3. SPOTŘEBA NÍZKÉ VODY MŮŽE BÝT I PŘÍČINOU Bolesti pasu

S postupujícím věkem se obsah vody v disku zmenšuje, stává se neohebnějším, takže stojí za to konzumovat více čisté vody nebo na vodu bohatého syrového ovoce a zeleniny. Omezte alkohol a sůl, protože vysušují vaše tělo.

4. NEDOSTATEK MOBILITY, JEDNORÁZOVÉ ZATÍŽENÍ PŘEHRÁVÁ VÝZNAMNOU ÚLOHU V PŘÍČINÁCH PASU ČIŠTĚNÍ

Celodenní, pravidelné sezení nebo stání jednostranně zatěžuje váš pas. U vašich chrupavkových disků je vhodné mít na ně různou zátěž. Práce v kanceláři je velmi jednostranná, takže nezapomeňte pravidelně cvičit! Měli byste také věnovat pozornost sezení v různých polohách. Během dne několikrát změňte polohu sezení! Proveďte několik jednoduchých protahovacích cvičení každou hodinu!



Disky nemají nezávislý metabolismus, ale jako houba absorbují živiny ze svého prostředí. Cvičení, protahování a posilování pomáhá podpořit metabolismus disku.

5. POUŽÍVÁNÍ VYSOKÝCH HMOTNOSTÍ BĚHEM VÝCVIKU VÁHY

6. POZITIVNÍ PORUCHY – PŘEBÍJENÍ NEBO PŘEDTĚM

V pase jednostranně zatěžuje a posouvá disk trvalá odchylka od horizontální roviny pánve (tlačení hýždí nebo shrbeného sedadla).

Zvláště ta druhá je nebezpečnější, protože ji tlačí přímo k nervům.

Při správném držení padnou kotníky, kolena, boky, pas, ramena a zvukovody do svislé linie.

V domácím zrcadle se podívejte na svůj postoj a zjistěte, zda je rovina vašeho bazénu ve stoje vodorovná!
A když sedíte, posaďte se rovně a nenechte se ohnout v pase!

derekfajas-okai-06

Pokud jsou křečovité, ztuhlé, vytvářejí se svalové hrudky v důsledku špatného držení těla, rozhodně doporučujeme masážní ošetření a ošetření páskou kineso / acu. Pravidelná léčba může pomoci obnovit selhání držení těla a udržet nové normální držení těla.

7. PŘÍČINOU Bolesti pasu MOHOU BÝT TAKÉŽ TĚŽKÉ, KŘÍŽOVÉ SVALY

Křečové, ztuhlé svaly (způsobené stresem a civilizačním životním stylem, nedostatek protažení) táhnou obratle k sobě. V důsledku silného tlaku mezi obratli začne disk – což je stlačený míč – tlačit na nerv.

A těsnost hruškovitého svalu způsobuje u mnoha ischias.

Řešením je spousta závěsných, závěsných a cílených protahovacích cvičení a uvolnění stresu, relaxace, masážní ošetření.

8. VŽDY JSOU MEZI Bolestí pasu DUCHOVNÍ PŘÍČINY

Kromě fyzických příčin je třeba vzít v úvahu i duchovní příčiny. Duchovní důvody jsou u každého jednotlivce vždy jiné, ale existují také některé obecné informace. Úzkost z financí, strach ze života a financí může způsobit bolest v kříži. Ale zkušenost je taková, že také stojí za to prozkoumat obratle a pokud dojde k posunu, pak nalezení souvisejících duchovních příčin také významně pomůže v rozpoznání problému.

Při léčbě bolesti dolní části zad je třeba vzít v úvahu fyzické i duševní příčiny.

9. REKLAMACE ORGANICKÉHO PŮVODU RADIÁTNÍ BOLESTI

páteř

Například problém s genitáliemi, dělohou, močovým měchýřem může vyzařovat bolest do vašeho bederního obratle L3. A naopak, problém L3 může také způsobovat stížnosti těchto orgánů!
Mapa jasně ukazuje, který nerv je spojen s jakým orgánem.

Masáží můžeme také prostřednictvím reflexních zón blahodárně působit na dané orgány.

10. PŘÍČINY TAKÉ POLOŽEK V NAŠEM ŽIVOTNÍM PROSTŘEDÍ (PŘÍLIŠ Měkké, ZPĚVNÉ POSTELE, OBUV VYSOKÉHO PODPĚRU, PŘÍliš NÍZKÉ KŘESLO, TABULKA A POD.)

zdroj:massagetomival.wordpress.com