Postup krok za krokem

Na samostatný talíř nasypte mouku nebo krupici.

Vejce rozklepněte na jiném talíři a přidejte trochu soli (špetku).

Položte pánev na sporák, nalijte do ní rostlinný olej a zapněte plyn.

Poté je třeba postupovat následovně:

1. Vytvarujte řízky, jejich velikost by neměla být příliš velká ani příliš malá. Malé se spálí, ale velké nezhnědnou.

2. Nyní se musí každý řízek obalit ze všech stran v mouce (krupici).

3. A pak se „vykoupat“ v rozšlehaných vejcích – a to okamžitě – na předehřáté pánvi.

Nový způsob vaření řízků.  Ukázalo se, že jsou mnohem šťavnatější a chutnější.  Kuře nebo ryby včetně

Vejce se okamžitě zachytí a utěsní veškerou masovou šťávu uvnitř každé placičky.

Díky tomu, že byly nejprve obaleny v mouce a poté ve vejcích, jsou velmi šťavnaté, což znamená, že jsou co nejchutnější.

A s přílohou z brambor (podle receptu výše) získáte fantastickou večeři!

Nový způsob vaření řízků.  Ukázalo se, že jsou mnohem šťavnatější a chutnější.  Kuře nebo ryby včetně

Dobrou chuť!

Zdroj:yandex