Podporují hubnutí.

Datle jsou plné živin, která mohou regulovat tělesnou hmotnost a zabraňovat hromadění přebytečného tuku. Jezte je na lačný žaludek, abyste dosáhli nejlepších výsledků. Protože neobsahují cholesterol, jsou datle ideálním jídlem pro hubnutí. Obsahují však velmi vysoký obsah cukru a měly by se konzumovat s mírou, aby se zabránilo vedlejšímu účinku při přibývání na váze.

Reguluje hladinu cholesterolu.

Špatný cholesterol lze snadno kontrolovat konzumací dat. Také čistí krevní cévy a zabraňují ulpívání tuků na srdci a tvorbě krevních sraženin.

Zdraví srdce.

Pro optimální užitek namočte datle do vody a nechte přes noc sedět. Následujícího rána napněte datle a vyjměte semínka. Smíchejte semínka s vodou a konzumujte po celý den.

Reguluje tlak.

Spolu se srdcem se datle mohou postarat o krevní tlak. Datle jsou bohatým zdrojem draslíku a téměř žádného sodíku. Doporučujeme je používat k vyrovnání hladin krevního tlaku. Navíc 5 nebo 6 datlí obsahuje asi 80 mg hořčíku. Tento minerál rozšiřuje cévy a zvyšuje krevní oběh.

Snižuje riziko mrtvice.

Data jsou velmi silná, pokud jde o zdraví nervového systému, čímž zabraňují mrtvici. To vše je způsobeno obsahem draslíku nalezeným v datech. 400 mg nebo více draslíku denně může snížit riziko mrtvice o 40 procent.

Zdroj.fithacker