Naučte se číst z dlaně! Co na vás prozradí čára srdce?

Varianta č. 2

Čára srdce na pravé ruce je výše než na levé.

Lidé s takovou čárou duše jsou velmi moudří a nesmírně racionální. Vždy se spoléhají pouze na sebe a na své silné stránky. Jejich hlavním spojencem je logika a argumenty. Bez nich tito lidé do sporů ani nevstupují.

Lidé s podobnými čarami si vybírají partnera pro milostné vztahy poměrně pragmaticky. Se slabostmi či drobnými nedostatky druhé polovičky se však vyrovnávají s něhou a klidem. Trpělivost a úcta k jejich milému je jednou z nejdůležitějších vlastností lidí s takovým uspořádáním Cesty duše.

Vždy se na ně můžete spolehnout. Přijdou vám na pomoc kdykoliv a udělají vše, co bude třeba.

Hlavní zbraní těchto lidí je rozum. Nejčastěji jsou vyrovnaní, klidní, trpěliví, ale velmi nároční. Lidé s takovými čarami často prožívají stres a depresi kvůli nesouladu s jejich vlastním očekáváním.

Nicméně vždy se jim podaří vzít věci do svých rukou a vrátit se k obvyklému životu. Vše díky jasné sebekontrole a schopnosti analyzovat, co se děje.

Hlavní pohromou těchto lidí je zmatek. Nedosahuje sice absurdity, ale často zasahuje do každodenního života.

Varianta č. 3

Čára srdce je na obou rukách ve stejné úrovni.

Tato kombinace čar je považována za jednu z nejvzácnějších. Lidé s podobným uspořádáním Čar srdce mají velmi složitý charakter. Jsou laskaví, otevření, upřímní, ale zároveň citliví, emocionální a poněkud zranitelní. Jakékoliv neopatrné slovo můžou vnímat jako nepřátelství. To se děje proto, že vše si berou velmi osobně.

Jednou z výhod lidí s takovými dlaněmi je však to, že si jsou vědomi veškeré své vnitřní komplikovanosti. Proto tito lidé oceňují přátele a blízké, kteří bez ohledu na to, co se stane, s nimi zůstávají až do konce. Lidé s jednoúrovňovými Cestami duše budou vždy vděčni svým blízkým za jejich podporu a budou vedle nich vždy připraveni na všechno.

Laskavost a srdečnost se u takových lidí krásně mísí s podezíravostí a neseriózností. Takového člověka lze přesto nazvat pozitivním a přitažlivým. Komunikace s ním je příjemná a snadná, je erudovaný a zná spoustu zajímavých věcí, umí naslouchat a nikdy nebude odsuzovat.

Lidé s podobnými čárami jsou vynikající kamarádi i pro své partnery. Chcete-li je ovládnout, potřebujete hodně úsilí, protože věří málokomu. Pokud vás však takový člověk pokládá za hodného své důvěry, můžete v jeho osobě získat výborného kamaráda a neméně úžasného životního partnera.

Čára srdce je jednou z nejviditelnějších a nejdůležitějších čar na lidských dlaních. Profesionální vykladači z rukou jí přikládají největší hodnotu ze všech čar, které se prolínají na našich rukách.

Právě díky Cestě duše můžete poznat sami sebe a dozvědět se o tajemstvích osobnosti druhých lidí.

Čára srdce vám pomůže zjistit sklony, schopnosti i individuální vlastnosti lidí.