léčivé účinky

– detoxikuje játra a ledviny

– prevence rakoviny

– posiluje imunitní systém

– omlazuje pokožku

– léčí štítnou žlázu

– pomáhá zhubnout

Jak vidíte, je to všechno velmi jednoduché!

Upozornění: Tento nápoj by neměly konzumovat lidé s cukrovkou, průjmem, a žaludečními obtížemi.

jablka

Podle čínské medicíny jablka pomáhají posilovat srdce, uhasit žízeň, zvlhčit plíce, zmírnit podráždění sliznice a zvýšit poměr tělesných tekutin. Jablečný ocet může dokonce zabránit tvorbě ledvinových kamenů. Studie ukazují, že denní konzumace jablek (nejméně jedno denně) může snížit vývoj kožních onemocnění. Podle brazilské studie, konzumace jablka před jídlem pomohla ženám zhubnout až o 33% více, ve srovnání s ženami, které jablko nejedli. Jablko obsahuje pouze 50-80 kalorií a nemá obsah tuku ani sodíku.

Jablka jsou bohatým zdrojem vitamínů C, A a flavonoidů, a také obsahují menší množství fosforu, železa a vápníku. Jablka jsou velmi dobrým zdrojem draslíku, který podporuje zdravé srdce.

Pokračování na další straně