V období svého finančního úspěchu Dr. Siang navštěvoval už jen ty nejlepší restaurace a svůj volný čas trávil ve společnosti těch největších celebrit.

Dr. Siang se stal hrdým majitelem hned několika superaut, ze kterých můžeme zmínit tyto čtyři: Nisan GTR, Subaru WRX, Honda S2000 a Ferrari 430.

„Vidíte? Ironie tkví v tom, že všechny ty věci jako úspěch, drahá auta, luxusní dům a všechno ostatní, všechny ty trofeje mám. Myslel jsem si, že všechny tyto věci mi přinesou úspěch.

Přesto, že se mohu utěšovat myšlenkami na veškerý svůj majetek, tyto myšlenky mi nepřinášejí žádnou radost,“ dodává Dr. Siang.

Dr. Siang se také vyjádřil, že během svých posledních dnů mezi živými ho zcela jistě naplňovala jedna věc, která mu přinesla skutečné štěstí – čas strávený ve společnosti lidí.

„V posledních chvílích, kdy jsem už stál tváří v tvář smrti, když jsem neměl na výběr, vzdal jsem se všech iluzí, které jsem o sobě měl a soustředil jsem se pouze na to, co je opravdu podstatné.

Ironií je, že většinou, až když se smíříme se svou smrtí, je to zároveň moment, ve kterém pochopíme, jak opravdu žít,“ říká Dr. Siang.

Nepochybně, příběh Dr. Sianga je velice poučný a dojemný. Pokud vás tento příběh inspiroval k myšlenkám, o které byste se s námi rádi podělili, neváhejte a napište nám do sekce komentářů pod článkem.

Zdroj:https://iheartintelligence.com/millionaire-doctor-dying-of-cancer/