Jezte je více a budete žít déle! Tyto produkty vám pročistí cévy a ochrání vás před infarktem

Sýr

Neuvěřitelné, ale pravdivé. Používáte-li vysoce kvalitní sýr v mírné míře, můžete snadno snížit krevní tlak a hladinu cholesterolu.

Mořská kala

Můžeme hodně dlouho vyjmenovávat vitamíny, minerály, bílkoviny a antioxidanty mořských řas. Užitečnější produkt pravděpodobně na světě není. Lidé, kteří pravidelně konzumují mořské řasy, si sniží hladinu cholesterolu nejméně o 15 %.

Brusinky

Brusinky, i když nemají sladkou chuť, sníží rychle hladinu cholesterolu až o 40 %. Za pár sklenic brusinkového džusu vám vaše srdce poděkuje.

Skořice

Dokonce i jen jedna čajová lžička skořice denně může způsobit velké změny v kardiovaskulárním systému. Přidání tohoto koření do jídla nezlepší jen jeho chuť, ale je také neuvěřitelně užitečné!

Granátové jablko

Granátová jablka jsou pro krevní oběh nezbytná kvůli velkému množství živin. Salát s granátovým jablkem nebo šťávou z granátového jablka působí všestranné příznivě.

Špenát

Špenát dokonale koordinuje činnost kardiovaskulárního systému. Obrovské množství draslíku, kyseliny listové a železa pomůže do budoucna předejít infarktu.

Olivový olej

Není divu, že ho v Itálii a v Řecku mají tak rádi. Všimněte si, že oba národy žijí mnohem déle než my. Při pravidelném používání olivového oleje se riziko srdečních onemocnění snižuje o 41 %. Je chutný a užitečný!

Brokolice

Užitečné vlastnosti tohoto produktu nejsou doceněny. Brokolice je bohatá na vitamín K, tato zelenina může dělat zázraky s krevním tlakem a hladinou cholesterolu.

Avokádo

Tento produkt se na našem jídelním stole vyskytuje stále častěji. Avokádo vás nejenom rychle nasytí, ale působí také příznivě při potížích kardiovaskulárního systému.

Chřest

Chřest je pravým bojovníkem v boji proti cholesterolu. Působí příznivě na cévní systém. Nezapomeňte zahrnout tohoto „starého řeckého poloboha“ do svého jídelníčku.

Tento seznam rozhodně stojí za uvážení. Začněte správně jíst právě teď. Pečujte o své zdraví již od svého mládí!