4. Držte systém

Pravidelné jídlo by mělo být prioritou. Rozrušené stravování má také negativní vliv na metabolismus. Nezapomeňte na správně sestavenou snídani a zanedbejte večerní svačinu, která uvede vaše tělo do režimu skladování a také zhorší kvalitu vašeho spánku.

5. Nezapomeňte relaxovat




Zkrášlující spánek neprospívá jen pokožce, ale také pečuje o zdraví celého těla. Nedostatek spánku způsobuje nejen fyzické, ale také psychické vyčerpání, zvyšuje hlad a ovlivňuje produkci hormonů sytosti hladu.

6. Snižte teplotu

Jakkoli to zní překvapivě, je to tak pravda. V chladnějším prostředí musí tělo více pracovat, aby si udrželo teplo. Máme dva druhy tukové tkáně, bílou a hnědou. Brown je zodpovědný za výrobu tepla z kalorií, ale jeho aktivita v teplém prostředí klesá. Je proto vhodné nastavit topení kolem 19 stupňů.

7. Pijte dostatek vody

Někteří lidé mají tendenci konzumovat méně vody, protože mají pocit, že také nadýmá. To není dobrá praxe. Konzumace správného množství vody pomáhá s metabolickými procesy, detoxikací těla, snižuje chuť k jídlu. Konzumace studené vody navíc vyžaduje více energie, protože ji musí tělo stále ohřívat.

8. Prověřte se

Někteří zjišťují, že i přes veškerou snahu nejsou schopni sami zhubnout deka váhy. To může být způsobeno játry nebo štítnou žlázou. Kořen problému může být samozřejmě jiný, ale tyto dva jsou nejčastější. Poraďte se s lékařem, abyste to zjistili co nejdříve.

Zdroj:.krysiagotuje.pl