Aromaterapie

Díky speciální vůni je váš spánek klidnější a hlubší. Například máty peprné a citronové oleje mají sedativní vlastnosti. Ylang-ylang a růže pomáhají při hormonálních poruchách a stimulují vylučování ženských hormonů.

Myšlenky před spaním je třeba dát do pořádku.
Myšlenky, které nás navštěvují před spaním, zčásti tvoří sny. Když jdete spát, přemýšlejte výlučně o pozitivních událostech uplynulého dne. V tomto případě je váš pozitivní obraz vysílán v podvědomí a vše negativní přijde k ničemu. To vůbec neznamená, že je správné potlačovat negativní emoce. Všechny vaše emoce, bez výjimky, musí být přijaty s vděčností. Chcete-li dosáhnout hubnutí, je nesmírně důležité si uvědomit svůj stav. Pochopte sami sebe a bude to váš první krok k pozitivnímu myšlení.

Zapněte mechanismus spalování tuků v okamžiku probuzení
Vrchol spalování tuků v těle nastává přibližně ve 13:00. Je jasné, že v tuto chvíli je nejjednodušší zbavit se přebytečného tuku. Je možné donutit tělo, aby zahájilo proces spalování tuků brzy?
Zde jsou doporučení pro ty, kteří chtějí nastartovat svůj „spalovač tuků“ hned ráno.

Ležící pánevní úsek
Položte si pod hýždě polštář a natáhněte se od srdce. Ve chvíli natažení se pánevní kosti zacvaknou na místo. Zdravá poloha pánve zlepšuje krevní oběh a stimuluje metabolismus.

4 body pro zlepšení trávení

  • Bod aktivace žaludku: lokalizovány 4 prsty nad pupkem.
  • Bod detoxikace a odstranění pocitu únavy: lokalizované 4 prsty nalevo a napravo od bodu stimulace žaludku.
  • Bod spalování tuků a metabolické stimulace: lokalizované 4 prsty pod pupkem.
  • Regulační bod stolice: lokalizované 4 prsty nalevo a napravo od bodu spalování tuků.

Nejvhodnější je tyto body masírovat, když ležíte na boku, protože tuk se v této poloze těla pohybuje do strany. Tímto způsobem je nutné stimulovat vnitřní orgány po dobu 10 sekund.  

Skočte 10krát.

Skákání přispívá k tomu, že vnitřní orgány stojí ve správné poloze.

Zdroj.econet