1. Vařená cibule

Je všeobecně známo, že cibule je vynikajícím podpůrným přírodním lékem například při léčbě chřipky, nachlazení, či kašli. Málokdo však ví, že odvar z cibule je i velmi účinným pomocníkem na snížení hladiny cukru v krvi. Levný a dostupný lék, který si připravíte jen z 2 složek. Jednoduchá 10denní kúra působí doslova zázračně!

potřebujeme:

3 kg cibule

250 ml vroucí vody

postup:

Cibuli si rozdělte na 10 stejných částí (vždy 1 várka na 1 den). Ráno si várku cibule oloupejte, nakrájejte a zalijte vroucí vodou. Vařte asi 8 – 10 minut. Pak odstavte, cibuli vyždímejte a dejte pryč. Vývar rozdělte na 3 stejné části a vypijte 3x denně 30 minut před jídlem. Stejný postup opakujte po dobu 10 dní. Pro celou kúru zopakovat, dejte si alespoň měsíční přestávku.

2. Vařené vejce naložené v octě

Tento recept vám pomůže snížit hladinu cukru v krvi a vaše tělo bude v mnohem lepší kondici. Stačí jen opakovat po dobu 10 dní.

potřebujeme:

vařené vajíčko

ocet

voda

postup:

Vajíčko uvařte natvrdo, oloupejte a několikrát propíchněte vidličkou. Do hlubší misky nalijte ocet a ponořte do něj vejce. Ocet by měl vajíčko úplně zakrýt. Nechte takto naložené na noc. Ráno vajíčko vyjměte z octa a snězte. Hned za tím vypijte sklenici vody pokojové teploty.

3. Koprová voda

Tento zázračný nápoj vám pomůže zhubnout, i snížit hladinu cukru v krvi. Koprová voda je totiž považována za vynikající prevenci cukrovky!

potřebujeme:

1 PL čerstvého kopru

1 l vroucí vody

cedník

postup:

Zalijte vroucí vodou nasekaný kopr a nechte louhovat v termosce asi hodinu. Po hodině přeceďte nápoj do láhve a užívejte 2 sklenice denně – 1 ráno a 1 večer.

Pokračování na další straně…