postup přípravy:

Polévku připravíme tak, že smícháme vodu, mléko, krystalový cukr, vanilkový cukr, lesní ovoce, citrónovou šťávu, skořici a hřebíček v čajovém sáčku. Poté vše přivedeme k varu na mírném ohni.

V jiné nádobě rozmícháme punčový pudinkový prášek s polovinou šálku mléka a přidáme do vroucí polévky. Povaříme pár minut.

Poté polévku rozmixujeme v mixéru, odstraníme čajový sáček s hřebíčkem a přecedíme přes husté sítko, aby se zbavila drobných semínek.

Pro knedlíčky smícháme tvaroh, zakysanou smetanu, cukr a kokos a vytvoříme z toho těsto. Z těsta tvarujeme knedlíčky nebo koblihy a přidáváme je do polévky těsně před podáváním.

Polévku lze podávat teplou nebo studenou, v obou případech je vynikající. Dobrou chuť!