Česnek
Opět jde o víc, než jen o úžasnou koření.

Rostlina česneku má velmi mocné vlastnosti. Dokáže bojovat s nachlazením, udržet na uzdě choroboplodné zárodky dříve, než mají šanci vás nakazit.

Zahoďte brýle a zlepšete si zrak
Česneková složka alicin chrání proti kvasinkám, parazitům, bakteriím a podobně.

Extrakt z grapefruitových jader
Podle časopisu Journal of Alternative and Complementary Medicine jedna studie zjistila, že jádra grapefruitu jsou účinná proti více než 800 známým virům a bakteriím, jakož i proti více než 100 kmenům hub a parazitů.

Kromě zvyšování ochrany proti bakteriím tento extrakt také alkalizuje tělo a zlepšuje střevní flóru.

Echinacea
Tento produkt mnozí lidé neznají, ale rozhodně má úžasné antibakteriální vlastnosti.

U této rostliny, kterou nacházíme v kuchyních, bylo prokázáno, že snižuje množství nachlazení, které může člověk za svého života zažít.

Také bylo zjištěno, že echinacea zkracuje dobu nachlazení, ale nejlepší je užívat ji jako preventivní prostředek.

Kapusta
Košťálová zelenina; sírové složky, nacházející se v kapustě účinně bojují s rakovinou, a to platí i pro zelí a brokolici, další dva členy téže rodiny.

Kapusta však obsahuje tak velké množství vitamínu C, kdy 1 sklenice zajistí až 75 procent vaší denné doporučené dávky.

Extra panenský kokosový olej
Kokosového oleje byste v každém případě měli používat více, protože je pro vás mnohem lepší (neboť je přírodní) než chemií poznačené rostlinné oleje pro přípravu jídel.

Kromě toho má panenský kokosový olej antimikrobiální a antifungicidní vlastnosti a je nabitý antioxidanty. Používejte jí k podpoře svého imunitního systému.

Fermentované potraviny
Představte si nepasterovanou kapustu, domácí nakládanou zeleninu, kefír a probiotické jogurt.

Všechny tyto potraviny obnovují vaši črevní flóru, která nás zase chrání před rakovinou a dává nám větší schopnost odrážet infekci.

Koloidní stříbro
Toto přírodní antibiotikum je směs částic stříbra, které byly rozptýleny v kapalině a používá se již celá staletí.

Tato léčba by se však měla využívat jen krátkodobě, neboť přílišné množství stříbra, těžkého kovu, může být i toxické.

Funguje na základě zneškodnění enzýmu, který jednobuněčné bakterie potřebují ke svému množení. Účinkuje i proti virům.

Zdroj: NaturalNews.com