Naučte se přijímat a nechat jít. Vybudujte si svou sebehodnotu, vytvořte si krásný vnitřní svět, zamyslete se v sobě a dovolte, aby tato učení pronikla do vašeho každodenního života.

Opravte si spánkovou rutinu: Není nic hezčího, než si vzít celou noc do práce nebo do společnosti. Pamatujte, že váš spánek je lékem vašeho srdce. Jeho neustálý nedostatek může zvýšit riziko infarktu. Vaše srdce je sval, který se potřebuje zotavit. Nedostatek spánku zvyšuje vaši inzulínovou rezistenci a činí vás náchylnějšími k cukrovce 2. typu a metabolickým stavům. Přijměte tedy pevný plán spánku a hluboce spěte.

Měli bychom se probudit a pracovat na prevenci. Mnoho z nás může později v životě trpět srdečním onemocněním, bez ohledu na to, jak dobře cvičíme nebo jíme čistě. Identifikujte proto rizikové faktory a pracujte na jejich řešení. Pokud je jedním z vašich rizikových faktorů genetická predispozice a nedá se s tím nic dělat, stále můžete změnit svůj životní styl. Naše inteligentní lidské tělo bylo navrženo tak, aby se samo uzdravilo. To nejmenší, co můžeme udělat, je investovat do něj a pomoci mu dělat jeho práci efektivně. Životní styl vám může pomoci překlenout tuto propast.

Zdroj:.neopress.in