Česnek ve sklenici

Majka radí:

„Schovával jsem česnek v suché a prázdné sklenici po mnoho let. Česnek musí být dobře vysušený. Takto skladovaný česnek vydrží vždy minimálně do příští sklizně.“

Paní Liudmila radí:

„V třílitrové nádobě jsem uchovával česnek mnoho let.

Stačí je umístit do misky a do nejužšího místa zavařovací sklenice položit kousek gázy nebo pár listů papírových utěrek. Před pár dny jsem zkonzumoval loňský česnek.“

Luke radí:

„Babišská rada zněla česnek svázat a zavěsit v chladné a suché místnosti. Je to testováno mnoho let.“

Další čtenář radí:

„Sušený česnek uchovávám v suché sklenici a přikrývám bavlněnou utěrkou. Vydrží perfektně do nové sklizně i déle. Zkouším tuto metodu více než rok.“

Zdroj.smakdnia.pl