Česnek ve sklenici
Majka radí:
„Schovával jsem česnek v suché a prázdné sklenici po mnoho let. Česnek musí být dobře vysušený. Takto skladovaný česnek vydrží vždy minimálně do příští sklizně.“
Paní Liudmila radí:
„V třílitrové nádobě jsem uchovával česnek mnoho let.
Stačí je umístit do misky a do nejužšího místa zavařovací sklenice položit kousek gázy nebo pár listů papírových utěrek. Před pár dny jsem zkonzumoval loňský česnek.“
Luke radí:
„Babišská rada zněla česnek svázat a zavěsit v chladné a suché místnosti. Je to testováno mnoho let.“
Další čtenář radí:
„Sušený česnek uchovávám v suché sklenici a přikrývám bavlněnou utěrkou. Vydrží perfektně do nové sklizně i déle. Zkouším tuto metodu více než rok.“
Zdroj.smakdnia.pl