Onkolog Dr. Stephen Mak léčí neortodoxní cestou a vyléčil tak hromadu pacientů. Namísto ozařování své pacienty, věří v přírodní léčitelství organismu. Jde o jednu ze strategií léčby rakoviny. Jeho úspěch je asi 80%. Pacienti s nádorovým onemocněním nezemřou, budou-li jíst ovoce na lačný žaludek.

Všichni si myslíme, že jíst ovoce znamená nakoupit ovoce, rozřezat ho a vložit do úst. Není to tak jednoduché, jak si myslíte. Je totiž velmi důležité vědět, jak a kdy jíst ovoce. Jaký je tedy správný způsob konzumace ovoce? Plody by měly být konzumovány na lačný žaludek a nikdy po jiném jídle. Pokud budete jíst ovoce na lačný žaludek, bude to hrát důležitou roli při detoxikaci vašeho organismu, dodá vám to hodně energie na hubnutí a další spokojený život. V době, kdy plod ovoce přijde do styku s jinými potravinami v žaludku a trávicími šťávami, vše se tam začne kazit. Jezte tedy ovoce na lačný žaludek nebo před jídlem. Pokud zvládnete správný způsob jedení ovoce, získáte tajemství krásy, dlouhověkosti, zdraví, energie, štěstí a normální váhu.

Pro léčbu rakoviny pomocí metody výše uvedeného lékaře je vhodné jíst například tyto druhy ovoce: kiwi, jablko, jahody, pomeranče, vodní meloun, guava, papája. Na nic tedy nečekejte a pusťte se do očistné kúry, která vám může zachránit život.

Zdroj:Prosvet