Alžírský univerzitní profesor řekl, že formu rakoviny vyřeší půst od 3 dnů do tří měsíců, v jakékoliv fázi. Stačí tedy jen hladovět a pít jen čistou vodu. Poté, co z člověka přirozeně odejde tvrdá černá stolice, znamená to, že nemoc zmizela.

Nepřerušený výkon a neustálý stres může také způsobit rakovinu. Lékaři z muslimských zemí, byli překvapeni, když se dozvěděli o statistice rakoviny na Ukrajině a její úmrtnosti. Půst je recept a prevence a léčba rakoviny zároveň.

Podle jedné odborné studie se lidé musí pravidelně vzdát tří jídel denně a postit se tak 3 a půl dne. Další možností jsou takzvané „půst dny“, kdy člověk musí konzumovat maximálně 500 kalorií nebo odstranit snídaně a oběd. Podle vědců tento postup umožní lidem zachovat si svou normální váhu a odolávat rozvoji cukrovky, rakoviny, Alzheimerovy choroby, stejně jako onemocnění kardiovaskulárního systému. Tento revitalizační účinek, vzniklý dočasným vzdáním se potravin, umožňuje tělu lépe reagovat na stres, zastaví zánět, zbavuje nádorů a urychluje odstraňování poškozených částí buněk.

Pokračování na další straně